Kommunikasjon med foresatte

• Oppdatert

Meldingsfunksjonen gjør at du kan kommunisere med foresatte, elever eller kolleger direkte fra Meldinger i Haldor. Kontaktlærere er de eneste som kan starte samtaler med foresatte.

1. Klikk på Meldinger, som du finner i venstremenyen.
  2. Her finner du dine tidligere/pågående samtaler med foresatte, elever eller kolleger.

1. Klikk på Skriv ny, som du finner oppe til høyre, for å starte en ny samtale.
  2. Skriv elevens navn i søkefeltet og trykk på Enter
  3. Du får nå opp en treffliste med alle elever som samsvarer med søket. Merk av for den eleven hvis foresatte du vil kommunisere med.

1. Hvis du ikke vil at eleven skal delta i samtalen, kan du fjerne avmerkingen av eleven og kontrollere at boksen ved Foresatte er avmerket.
  2. Når du har markert hvem som skal delta i samtalen, klikker du på Skriv melding.
  3. Meldingsvinduet – du kommer nå inn og kan starte en ny samtale med dem du har markert.
  • Her ser du hvem som deltar i samtalen.
  1. Skrivmeldingen og klikk på Send, eller trykk på enter-tasten for å sende meldingen.

1. Når du har fått svar på en melding eller noen har skrevet til deg, fremgår dette av Meldinger i venstremenyen. Røde tall symboliserer antallet uleste meldinger.