• Oppdatert

Kontaktlæreroversikten gir deg som kontaktlærer oversikt over elevene du er kontaktlærer for. For å få tilgang til denne funksjonen må du ha rollen Kontaktlærer og ha kontaktlærergruppen din koblet til Haldor.

1. Klikk på Oversikt i venstremenyen.

2. Klikk på din kontaktlærergruppe.

3. I kontaktlærergruppen kan du blant annet:

• A) Se alle Ekstra tilpasninger for elevene du er kontaktlærer for.
  • B) Eksportere alle underveisvurderinger for elevene du er kontaktlærer for.

4. Hvis du ruller nedover på siden, ser du alle innlegg som er publisert for kontaktlærergruppen. Du har også mulighet til å opprette nye innlegg til elevene du er kontaktlærer for, og deres foresatte. Hvordan oppretter man et innlegg? Klikk her.

5. Hvis du ruller til nederst på siden, finner du en oversikt over elevenes Underveisvurderinger, Vurderinger og Fravær.

• A) Du kan velge å filtrere Underveisvurdering, Vurdering og Fravær mellom bestemte datoer her.
  • B) Du får tilgang til elevoversikten ved å klikke på en elev.