• Oppdatert

Som administrator kan du behandle kollegers roller i Haldor.

1. Klikk Søk, som du finner øverst til høyre i Haldor.
  2. Søk etter den kollegaen du vil legge til en rolle for.
  3. Under Personale klikker du på den kollegaen du vil legge til en rolle for.
  4. Klikk på Roller
  5. Merk av / fjern avmerkingen av den/de rollene som kollegaen skal ha / ikke skal ha
  • Kontaktlærer – brukeren får mulighet til å koble kontaktlærergrupper til Haldor
  • Spesialpedagog – brukeren får mulighet til å opprette ekstra tilpasninger
  • Læreplanadministrator – brukeren får mulighet til å opprette egne læreplaner
  • Moderator – brukeren får tilgang til meldinger som er flagget som Upassende av kontaktlærere/elever/foresatte