• Oppdatert
  1. I alle innleggplaner og oppgaver har du tilgang til Microsofts Engasjerende leser.

2. Klikk på Engasjerende leser øverst i innlegget, planen eller oppgaven.

3. Teksten åpnes i Engasjerende leser.

4. Tilpass teksten via Innstillinger for tekst, Alternativer for grammatikk og Leseinnstillinger.

• A) Innstillinger for tekst
    • Juster tekststørrelsen.
    • Juster avstanden mellom ord og tegn.
    • Endre Skrift.
    • Endre Tema.
  • B) Alternativer for grammatikk
    • Aktiver Stavelser.
    • Vis alle * som finnes i teksten.
    •  *Substantiv
    •  *Verb
    •  *Adjektiv
    • *Adverb
  • C) Leseinnstillinger
    • Still inn Linjefokus på ett av tre nivåer.
    • Deaktiver/aktiver Bildeordliste.
    • Oversett teksten.
    • Ord for ord.
    • Hele dokumentet.
  1. Lytt til teksten ved å A) klikke på Spill av. Under Stemmeinnstillinger kan du stille inn avspillingshastighet og foreta stemmevalg.

2. Klikk på pilen øverst til venstre for å avslutte Engasjerende leser.