Vurdering for kontaktlærerelever

• Oppdatert

Som kontaktlærer finner du elevenes vurderinger via kontaktlæreroversikten. Her kan du få oversikt over alle vurderinger i din kontaktlærergruppe. Du kan også gå inn og se spesifikt på én elev.

1. Klikk på Oversikt, som du finner i venstremenyen.
  2. Klikk på din kontaktlærergruppe.
  3. Du kommer nå inn på kontaktlærersiden for den aktuelle kontaktlærergruppen. Rulltil nederst på denne siden for å komme til oversikten.
  4. Klikk på Vurderinger, som du finner ved siden av elevlisten.

Denne visningen gir et raskt overblikk over:

• hvilke fag det er gitt vurderinger i
  • hvilket nivå elevene ligger på
  1. Klikk på en elev for å komme til Elevoversikten og se en mer detaljert oversikt over elevens vurderinger.
  2. Klikk på Vurderinger.
  3. Klikk på et fag for å se lærerens vurdering i det aktuelle faget.

1. Du får opp den sist publiserte vurderingen i faget du har valgt å se på. Her kan du nå i rollen som kontaktlærer lese den fullstendige vurderingen som faglæreren har skrevet. Nederst på denne siden finner du også tidligere vurderinger dersom du ønsker et tilbakeblikk.