Laste opp dokumenter i en oppgave

• Oppdatert

Last opp filer til en oppgave i Haldor.

Hvis du vil laste opp en fil, kan det gjøres på to måter. Du finner instruksjoner for begge måtene i denne veiviseren. Alternativ 2 anbefales hvis du har en stor fil som skal lastes opp.

Alternativ 1

1. Velg Oppgaver ivenstremenyen.
  2. Klikk på den oppgaven du vil laste opp et dokument til.
  3. Rull nedover til du ser overskriften Mine filer –Klikkpå Last opp.
  4. Velg om du vil laste opp fra
  • A) OneDrive
  • B) Min enhet (datamaskinen din).
  1. Laste opp fra OneDrive

A: Marker filen du vil laste opp

B: Filen legges til

C: Klikk på Last opp

1. Filen (A) legges til under Detaljer, og du kan nå jobbe med dokumentet direkte i Haldor.
  2. Laste opp fra Min enhet
  • A: Klikk på Min enhet
  • B: Dra filen du vil laste opp, til feltet / klikk i feltet og søk etter filen
  • C: Filen legges til
  • D: Klikk på Last opp
  1. Filen legges til under Detaljer (A)

Alternativ 2

1. Klikkpå Oppgaver i venstremenyen
  2. Klikkpå den oppgaven du vil laste opp et dokument til.
  3. Klikkpå Åpne arbeidsområde, som du finner til høyre under Verktøy
  4. Du kommer nå til det bakenforliggende SharePoint-biblioteket. Det åpnes som en ny fane i en nettleser.
  • A: Hvis det allerede finnes filer, vises de her. Filer som vises her, vises i oppgaven under Detaljer
  • B: Klikk på + Ny for å opprette en helt ny fil.
  • C: Klikk på Last opp for å laste opp en fil fra datamaskinen din
  • D: Velg om du vil laste opp en enkelt fil eller en hel mappe
  1. Hvis du klikker på Last opp, kommer du filutforskeren på datamaskinen. Her leter du deg frem til filen du vil laste opp, og klikkerpå den.
  2. Filen lastes opp og legges i filvisningen
  3. Gå tilbake til Teams og Haldor igjen. Det kan hende du må oppdatere siden før filen vises under Detaljer

A: Oppdatere siden – Klikk  pilen

B: Filen vises nå her under Detaljer