• Oppdatert

Som elevens kontaktlærer er du den eneste som ser filer som lastes opp under Dokumentasjon.

1. Søk på elevens navn i søkefeltet oppe til høyre.
  2. Klikk på elevendu vil laste opp en fil for.
  3. Klikk på Dokumentasjon
  4. Klikk på + Last opp filer
  5. Følg disse anvisningene:
  • A: Tagger – Skriv inn en tagg, det hjelper deg senere å filtrere dersom det er mange filer for en elev.
  • B: Velg filer – last opp filen ved å slippe den i feltet eller klikke i feltet.
  • C. Filer i kø – når du har valgt en fil på forrige trinn (B), vises den her.
  • D: Klikk på Last opp
  1. Filen legges nå til i elevoversikten.
  • A: Filer – opplastet fil
  • B: Blyantikonet – klikk på blyantikonet for å redigere
    • Tagger – legg til / fjern fra filen
    • Arkiver filen
  • C: Tagger – klikk på en tagg for å filtrere og vise alle filer med en bestemt tagg.