• Oppdatert

En lærer kan bruke pedagogiske planer for å vise hvilke arbeidsområder som skal jobbes med i kommende periode. Det er også et sted der læreren kan samle alt materiell som elevene trenger.

1. Klikk på Planer, som du finner i venstremenyen
  2. Planene presenteres i en Gantt-visning om fire uker.
  • A: Naviger fremover eller bakover for å se kommende/eldre planer
  • B: En plan
  1. Klikk på en Plan for å åpne den og se hva den inneholder
  2. I en plan vises følgende informasjon
  • A: Beskrivelse – instruksjoner/informasjon om arbeidsområdet
  • B: Stjerne – merk planen for å opprette en snarvei under Bokmerker
  • C: Samtale – kommuniser med læreren i faget om planen
  • D: Utskrift – skriv ut planen
  1. Rullnedover på siden.
  2. Under beskrivelsesfeltet vises
  • A: Oppgaver – alle oppgaver som er knyttet til planen, vises under denne overskriften
  • B: En oppgave
  1. Rull nedover på siden
  2. Her vises
  • A: Kompetansemål – hvilke kompetansemål du kommer til å bli vurdert etter.
  • B: Klikk på pilen for å vise kompetansemålene
  • C: Vedlagte filer – hvis planen har filer som vedlegg, vises de her. Klikk på en fil for å laste ned en kopi til datamaskinen din.