• Oppdatert

Haldor er integrert i Microsoft Teams, så i forbindelse med at Microsoft foretar endringer av sitt produkt, kan brukere oppleve treghet når de bruker Haldor i Teams. Dette problemet løses enklest med en omstart av Microsoft Teams.

• A) Høyreklikk på Teams i Aktivitet-feltet
  • B) Klikk på Logg av
  • C) Klikk på pilen som du finner nede til høyre ved klokken
  • D) Høyreklikk på Teams
  • E) Klikk på Avslutt

Start nå opp Teams som vanlig. Hvis Haldor fortsatt ikke fungerer optimalt i Teams-klienten: Start datamaskinen på nytt.