• Oppdatert

Haldor er integrert i Microsoft Teams, så i forbindelse med at Microsoft foretar endringer av sitt produkt, kan brukere oppleve treghet når de bruker Haldor i Teams. Dette problemet løses enklest med en omstart av Microsoft Teams.

1. Høyreklikk på Teams i Aktivitet-feltet
  2. Klikk på Logg av
  3. Klikk på pilen som du finner nede til høyre ved klokken
  4. Høyreklikk på Teams
  5. Klikk på Avslutt

Start nå opp Teams som vanlig. Hvis Haldor fortsatt ikke fungerer optimalt i Teams-klienten: Start datamaskinen på nytt.