Søke etter oppgave i planer

• Oppdatert

1. Denne instruksjonen er en fortsettelse på en tidligere artikkel Klikk her.

2. De Nyeste oppgavene som er opprettet, vises umiddelbart. Her ser du oppgaver som er opprettet via oppgavefunksjonen i både Haldor og Teams.

3. Vises ikke oppgaven som du vil legge til i planen kan du, søke etter oppgaven via søkefeltet.

4. Hvis du søker etter en oppgave, kan du klikke på.

• A) Microsoft Assignments – vis oppgaver som er opprettet via oppgavefunksjonen i Teams.
  • B) Haldor Education – vis oppgaver som er opprettet via oppgavefunksjonen i Haldor.

5. Klikkoppgaven som du vil legge til i planen.

6. Du kommer nå tilbake til planen.