Installera Haldor som en flik i ditt Team

• Uppdaterad

1. Gå till ditt Team.

2. Klicka Lägg till en flik (plusset) som du hittar i flikmenyn inne i ditt team.

3. Leta upp och KlickaHaldor bland apparna som visas.

4. Fyll i fälten.

• A) Välj typ av tab - välj vilket innehåll du vill lägga till.
    • Haldor - Planeringar, Uppgifter, Bedömningar (Rekommenderas).
    • Haldor Planering - Fliken visar bara Planeringar.
    • Haldor Uppgifter - Fliken visar bara Uppgifter.
    • Haldor Bedömning - Fliken visar bara Bedömningar.
    • Haldor Närvaro - Visar närvaro och används för mentorsteam. Läs mer om mentorsteam genom att klicka här.
  • B) Titel - Namnge din flik.

5. KlickaSpara.

6. Fliken är nu installerad i ditt team. Du och dina elever kan nu arbeta med det valda innehållet direkt ifrån teamet.