• Uppdaterad

Mentorsöversikten ger dig som mentor en överblick över dina mentorselever. För att komma åt denna funktionalitet behöver du ha rollen Mentor och ha din mentorsgrupp kopplad till Haldor.

1. KlickaÖversikt i vänstermenyn.

2. Klicka på din mentorsgrupp.

3. I mentorsgruppen kan du bland annat:

• A) Se alla Extra anpassningar som finns för dina mentorselever.
  • B) Exportera alla bedömningar för mentorselever.

4. Om du skrollar ned på sidan så ser du alla inlägg som är publicerade för mentorsgruppen. Du har även möjlighet att skapa nya inlägg till dina mentorselever/vårdnadshavare. Hur skapar man ett inlägg? Klicka här.

5. Om du skrollar längst ned på sidan hittar du en översikt över dina elevers Bedömningar, Omdömen och Närvaro.

• A) Du kan välja att filtrera Bedömningar, Omdömen, Närvaro mellan specifika datum här.
  • B) Genom att klicka på en elev så kommer du åt elevkortet. Läs mer om Elevkortet.