• Uppdaterad

Via bokmärken får du möjlighet att fästa planeringar och uppgifter under "Bokmärken". Detta kan du använda om det är en speciell uppgift/planering som du snabbt vill hitta igen.

1. Gå in i en Planering eller i en Uppgift och klicka på stjärnan som du hittar uppe till höger i beskrivningsrutan.

2. Klicka på Bokmärken i vänstermenyn.

3. Där finns nu din favoritmarkerade planering eller uppgift.

4. Ta bort planeringen/uppgiften från dina bokmärken genom att trycka på soptunnan.