Ge lärare ämnesbehörighet ( ämneslärare )

• Uppdaterad

Ämnen lägger du till på dina kollegor för att dom ska kunna skriva omdömen.

1. I Sökfältet uppe till höger söker du efter den kollega som du vill redigera ämnen för.

2. I träfflistan väljer du den kollega som du vill redigera ämnen för.

3. Du ser nu en vy för din Kollega.

• A) KlickaÄmnen
  • B) Här visas alla ämnen som läraren just nu kan skriva omdömen i.
  • C) Klickasoptunnan för att ta bort ett ämne.
  • D) KlickaLägg till för att lägga till ämnen på en lärare.

4.Lägg till

• A) Sök efter ämnet som kollegan ska ha. TryckEnter-tangenten för att få sökresultat
  • B) Markera ämnet som kollegan ska ha.

5. KlickaSpara som du hittar längst ned i formuläret.