Lägg till läroplan / kursplan i en undervisningsgrupp

• Uppdaterad

Tänk på att detta kan vara något som din organisation hanterar centralt, stäm av med er interna kontaktperson för Haldor vilken lösning ni har.

1. KlickaGrupper i vänstermenyn

2. Klicka på den undervisningsgrupp där du vill lägga till en läroplan

3. KlickaRedigera som du hittar under Verktyg ute till höger.

4. KlickaLägg till läroplan som du hittar längst ned i det formuläret..

5. Sök efter den läroplan (kurs/ämne) som du vill lägga till.

• A) Tryck Enter för genomföra sökningen.
  • B) Klicka på den läroplan som du vill lägga till.

6. Läroplanen läggs nu till, och du kommer att kunna använda Kunskapskrav och Centralt innehåll i planeringar och uppgifter för din undervisningsgrupp.

7. Vill du lägga till flera läroplaner, upprepa steg 4-6

8. När du har lagt till alla läroplaner som du vill använda, klicka Spara