• Uppdaterad

Meddelandefunktionen kan du som vårdnadshavare använda för att kommunicera med ditt barns mentor.

1. Klicka på Meddelanden som du hittar i vänstermenyn.

2. Du kommer till en vy som visar alla dina pågående konversationer.

3. För att starta en ny konversation, klicka på Skriv ny.

4. Nu ska du välja mottagare. Du kan välja att skicka till alla mentorer i en mentorsgrupp eller till enskilda mentorer.

• A) Mentorsgrupp - Meddelandet kommer att kunna läsas av alla mentorer i gruppen.
  • B) När du markerat en mentorsgrupp ser du vilka mentorer som finns i gruppen som kommer att få meddelandet.

• C) Välj mentorer - Markera det här valet om du vill skicka till enskilda mentorer.
  • D) Markera de mentorer som ska få meddelandet

5. Klicka på Välj.

6. Skriv och skicka ditt meddelande genom att klickaknappen med pil-ikonen.

7. Meddelandet hamnar sedan som en pågående konversation under Meddelanden i vänstermenyn.