• Uppdaterad

1. KlickaUtvecklingsöversikt i vänstermenyn

2. Du kommer nu till ditt Elevkort

3. Här hittar du alla dina Bedömningar

• A: Kontrollera att Bedömningar är markerat. Alla dina ämnen visas i en lista.
  • B: Klickapilen för att fälla ut kunskapskraven och se alla dina bedömningar
  • C: Klickapilen för att se all din feedback ifrån uppgifter och planeringar ifrån aktuellt ämne.

4. Klicka

• A: Omdömen
  • B: Här visas dina ämnen
  • C: Vid varje ämne visas ditt omdöme. Klicka på omdömet för att läsa eventuella kommentarer från din lärare.

5. Om du klickar på ett omdöme visas

• A: Dina tidigare bedömningar.
  • B: Ditt omdöme
  • C: Kommentarer/Feedback från din lärare
  • D: Tidigare omdömen

6. Klicka på

• A: Närvaro
  • B: Statistik - Här visas sammanlagd statistik (B påverkas av val gjorda under D & E)
  • C: Närvaro - Här visas alla närvaro/frånvaro registreringar (C påverkas av val gjorda under D & E)
  • D: Filter - använd filtreringsfunktionen för att synliggöra, exempelvis, all Giltig frånvaro.
  • E: Ämne/Kurs - här kan du välja att synliggöra all närvaro/frånvaro från ett specifikt ämne.

7. Klicka på Extra anpassningar

• A: Här visas dina extra anpassningar
  • B: Här visas när
    • Extra anpassningen startade
    • Om den är Aktiv
    • Vilka ämnen anpassningen gäller för