• Uppdaterad

För att vi ska kunna aktivera integrationen för Skola24 i eran miljö behöver ni skicka följande information till er kundansvarig hos Haldor eller till support@haldor.se

• Instans id (exempelvis skolansnamn.skola24.se)

Följande punkter behöver genomföras av er för att schemat ska synas i Haldor.

• Personal och elevers e-postadress eller personnummer behöver finnas i Skola24 för att vi ska kunna matcha schemat mot rätt användare. Motsvarande behöver även finnas i Office 365.

• Publicera schemat i Skola24 så att vi kan anropa Skola24:s API-er för att kunna publicera det för användarna i Haldor.