Redigera uppgift (kursplan/ämnesplan som utgått)

• Uppdaterad

1. Klickauppgiften som du vill redigera

2. Klicka Redigera som du hittar ute till höger under Verktyg (saknas Redigera så är uppgiften inte färdigskapad än, vänta en stund och uppdatera sidan)

3. Scrolla nedåt på sidan och klicka på Kunskapskrav

4. Klicka på ditt ämne

5. Här visas

• A) Den aktiva kursplanen
  • B) Kursplaner som utgått

6. Klicka på den aktiva kursplanen (A) och markera de kunskapskrav som du vill använda (B) i uppgiften.

7. Vill du se vilka kunskapskrav du valde i den gamla kursplanen, kan du klicka på denna och se vilka kunskapskrav som du tidigare valt. Du kan inte ta bort tidigare valda kunskapskrav från en kursplan som utgått. Vi kommer att göra en uppdatering som gör detta möjligt.

8. När du har gjort dina justeringar klicka på Spara som du hittar längst ned i formuläret, för att publicera uppgiften.

9. i uppgiften kommer nu kunskapskrav från både den nya kursplanen och den gamla att finnas med. Tänk på att bara göra bedömningar av den nya kursplanen.

• A) Ny kursplan
  • B) Gammal kursplan