• Uppdaterad

Haldor Analys & uppföljning (HAU) effektiviserar arbetet med styrning och uppföljning av skolverksamheten i realtid – både på kommun- och skolnivå – och ger skolledare ett effektivt verktyg i det systematiska kvalitetsarbetet. Det ger dig som skolledare en översikt av närvaro/frånvaro och omdömen och ett datadrivet stöd för att bättre kunna stötta elever att nå sina mål.

Som skolledare får du snabbt aktuella analyser och rapporter för att fatta säkra beslut kring insatser och resurser på alla nivåer i organisationen. Tjänsten erbjuder en rad olika färdiga mallar men också möjlighet att kunna anpassa och skapa egna rapporter.

HAU öppnas i tjänsten Power Bi som Microsoft tillhandahåller. För att kunna nyttja HAU behöver skolan/kommunen även ha licenser för Power BI. 

 

Introduktion till Power BI

Power BI är en samling programvarutjänster, appar och kopplingar som arbetar tillsammans för att förvandla dina orelaterade datakällor till sammanhängande, visuellt fördjupande och interaktiva insikter. Dina data kan finnas i ett Excel-kalkylblad eller i en samling molnbaserade och lokala hybridinformationslager. Med Power BI kan du enkelt ansluta till dina datakällor, visualisera och upptäcka det som är viktigt och dela resultat med alla du vill. Läs mer om Power BI genom att klicka här

 

Power BI + Haldor Analys & uppföljning

I Haldors standardmall för HAU ingår rapporter för 

  • Omdömen
  • Närvaro
  • Extra anpassningar
  • Elevrapporter

Dessa rapporter kan ni själva anpassa och justera eller ta hjälp av oss på Haldor för att anpassa rapporterna. 

mceclip0.png

 

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Var denna artikel till hjälp?