• Oppdatert

Innleggsfunksjonen gir deg som pedagog mulighet til å publisere informasjon som henvender seg til

• bare elever
  • bare foresatte
  • både elever og foresatte

1. Klikk på Innlegg i venstremenyen.
  2. Klikk på Opprett nytt innlegg.
  3. Under overskriften Elever velger du hvem du vil publisere innlegget for.
  • A) Marker hele grupper.
  • B) Marker enkeltindivider.
  1. Velg/navngi/beskriv
  • A) Velg mottakere
    • Foresatte – kan lese innlegget.
    • Elever – kan lese innlegget.
  • B) Tittel – gi innlegget en tittel.
  • C) Beskrivelse – legg inn den informasjonen du vil formidle.
  1. Publisering
  • A) Viktig – innlegget merkes som viktig.
  • B) Publiseringsdato – fra hvilken dato innlegget skal vises.
  • C) Gyldig til – angi datoen for når innlegget ikke lenger er aktuelt. La feltet stå tomt hvis det ikke er fastsatt noen sluttdato.
  • D) Dato for hendelse (vises hvis Viktig er avmerket) – angi hvilken dato hendelsen inntreffer.

1. Legg til bilder og filer – dra og slipp filer i feltet, eller klikk direkte i feltet og søk etter filene ved hjelp av datamaskinens filutforsker.
  2. Klikk på:
  • Publiser for å publisere innlegget. De elevene/foresatte som du har valgt å publisere innlegget for, vil nå kunne se det.
  • Avbryt for å slette alt du har fylt ut. Ingenting lagres.