• Oppdatert

Kom i gang

Påloggingsinformasjon

Påloggingsinformasjonen får du fra skolen/kommunen der barnet ditt er elev.

Appen

Last ned appen via

Appstore

Google Play

Pålogging

Når appen er lastet ned og installert, kan du logge på med påloggingsinformasjonen du har fått. Kontakt skolen hvis du har problemer med påloggingen.

Oversikt over appen

A: Trykk her for å bytte barn. Det vises bare informasjon om ett barn av gangen.

B:  Navigasjon

• Hjem – startsiden. Her finner du Innlegg, Planer og Oppgaver.
  • Timeplan – hvis skolen din har en timeplanfunksjon, ser du barnets timeplan her.
  • Planer – pedagogiske planer som viser arbeidsområdene
  • Mer
    • Hendelser – de siste hendelsene i Haldor vises her. Nye oppgaver, planer, gyldig fravær osv.
    • Meldinger – kommuniser med barnets kontaktlærer
    • Møter – utviklingssamtaler eller andre møter du kalles inn til
    • Innlegg – nyhetsmeldinger/ukebrev.
    • Oppgaver – barnets skoleoppgaver
    • Grupper – barnets forskjellige undervisningsgrupper (fag)
    • Fravær – her melder du fravær
    • Utviklingsoversikt – samlet oversikt over barnets underveisvurderinger, vurderinger og ekstra tilpasninger
    • Innstillinger – logg av appen og fyll ut kontaktopplysninger.