Observera att samtliga ägare i ett team ser samtliga planeringar i teamet. Om du tar bort en planering från teamet tar du bort den från samtliga ägare. Detta går inte att ångra efter att du svarat "Ta bort" på kontrollfråga om du är säker på om du vill ta bort planeringen direkt.
1. Klicka på Planeringar i vänstermenyn.
- Om du istället sökt upp planeringen och den ligger i en arkiverad grupp behöver du/ägare till gruppen först återställa gruppen innan den går att radera. Utifrån "platsbrist" finns det ingen anledning att lägga tid och kraft på att radera planeringar.
2. Klicka på den planering som du vill ta bort.
3. Klicka på Ta bort som du hittar till höger under Verktyg.
4. Bekräfta att du är säker. Observera att detta sedan inte går att ångra (planeringen tas bort från samtliga).
- Om det gällde en planering i en tidigare arkiverad grupp: kom ihåg att arkivera gruppen igen!
Finns inte knappen Ta bort? Då har du bedömt planeringen - här instruktion: Lärare - Ta bort bedömning av en uppgift/planering
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan