Lærer – Behandle kommentarer til en elevs ekstra tilpasning

• Oppdatert
  1. Klikk på Vurderinger i venstremenyen.
  2. Klikk på undervisningsgruppen som den aktuelle eleven tilhører.
  3. I elevlisten klikker du på den eleven som har en tilpasning du vil behandle kommentarene til.
  4. Du kommer nå til et område for å skrive en ny vurdering. Gå nederst i dette.

1. Klikkpå Ekstra tilpasninger. Der vises de tilpasningene som er tildelt eleven.
  2. Klikk på den tilpasningen du vil kommentere.
  3. Nå vises elevens tilpasning.
  • A) Skriv inn kommentaren din i skrivefeltet.
  • B) Klikk  Lagre.
  1. Kommentaren og informasjon om hvem som har skrevet den og når den ble publisert, blir synlig for alle. Du sletterkommentaren ved å klikke  papirkurven.