• Uppdaterad

 

  • Meddelanden med grupp som avsändare kopplas till de grupper de skapats mot - och om grupper tas bort eller arkiveras så hamnar meddelanden under "Borttagna" - scrolla längst ner i listan. 

 

  • All personal som är mottagare av ett meddelande kan radera meddelanden, det försvinner då för samtliga i tråden. 

 

  • Vårdnadshavare kan inte radera meddelanden, enbart anmäla dem som olämpliga (för hantering av konversationsadministratör). 

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Var denna artikel till hjälp?