• Uppdaterad
Tanken med en digital lärplattform är förstås att man som regel inte ska behöva skriva ut - för att spara både papper & tid - men även för säkerhet (papper kommer mycket lättare på avvägar än sådant som kräver inloggning för att komma åt, vilket är såväl ett säkerhets- som ett åtkomstproblem).

Generellt för att skriva ut: gå via app.haldor.se. Använd utskriftsfunktion (ctrl + P). Ofta kan man behöva gå in via "Fler inställningar" och bocka för "Bakgrundsgrafik".

Om en elev flyttar till skola/huvudman som ännu inte använder Haldor kan det förstås behövas skrivas ut olika dokument, samt i en del övergångar mellan skolor och skolformer. Här instruktioner för hur du gör, även om det inte alltid blir supersnyggt: