Beskrivning av roller i Haldor

• Uppdaterad

Följande funktioner/knappar i Haldor har varje roll tillgång till.

Lärare

• Hem
  • Händelser
  • Meddelanden
  • Möten
  • Inlägg
  • Bokmärken
  • Planeringar
  • Uppgifter
  • Schema
  • Omdömen
  • Grupper

Mentor

• Utvecklingssamtal
  • Översikt
    • Elevkort
      • För alla dina mentorslever

Elev

• Hem
  • Händelser
  • Meddelanden
  • Möten
  • Inlägg
  • Bokmärken
  • Planeringar
  • Uppgifter
  • Schema
  • Utvecklingsöversikt
  • Grupper

Skoladministratör

• Formulärmallar
  • Frånvaro
  • Orapporterade lektioner
  • Admin
  • Inlägg
    • som skoladministratör ser du alla inlägg riktade till alla grupper på skolan.
    • skapa till skolans alla mentorsgrupper, samt de undervisningsgrupper du är ägare eller medlem i.
  • Elevkort
    • Som skoladministratör kan du gå in på alla elevers elevkort. Detta görs via Haldors sökfunktion. Du når:
      • Bedömningar
      • Omdömen
      • Schema
      • Närvaro
      • Extra anpassningar
      • Möten
      • Detaljer

Specialpedagog

• Extra anpassningar
  • Elevkort
    • Som specialpedagog kan du gå in på alla elevers elevkort. Detta görs via Haldors sökfunktion. Du når:
      • Schema
      • Närvaro
      • Extra anpassningar

Läroplansadministratör

Konversationsadministratör

• Rapporterade meddelanden

Skolledare

• Inlägg
    • som skolledare ser du alla inlägg riktade till alla grupper på skolan.
    • skapa till skolans alla mentorsgrupper, samt de undervisningsgrupper du är ägare eller medlem i.

sms-Administratör

• sms
    • Som sms-administratör så har du möjlighet att skicka sms till elever på den skola där du är satt som sms-administratör