Vårdnadshavare - Aviseringar i mobilappen

• Uppdaterad

Du som Vårdnadshavare ska få aviseringar

• om ogiltig frånvaro
    (Skickas 1ggr/dag och kräver att läraren rapporterar lektionen samma dag som den äger rum)
  • när du får ett nytt meddelande
  • när du får ett nytt inlägg
  • när det skickas ut om ett möte/utvecklingssamtal från mentor

Du som vårdnadshavare kan i dagsläget inte göra egna inställningar för aviseringar/notiser i appen, annat än de inställningar som går att göra direkt i mobilen, aviseringar på/av.

Får du inga aviseringar?
Det beror troligtvis på att du inte har senaste versionen av appen. Mobilen hämtar normalt nya uppdateringar av applikationer om mobilen ligger på laddning och är uppkopplad på WIFI. För att forcera uppdatering rekommenderar vi att du avinstallerar appen Haldor förälder, startar om mobilen och installerar appen igen. Dubbelkolla sedan även att aviseringar är påslagna i mobilens inställningar.

Alternativt har aviseringar/notiser stängts av på mobilen generellt eller för Haldor (generell inställning, kan i dagsläget inte göras i Haldor).