• Uppdaterad

Först och främst måste din skola ha modulen för omdöme.

Det finns sedan två förutsättningar för att kunna skriva ett omdöme i Haldor - båda två måste vara uppfyllda för att du som lärare ska kunna skriva ett omdöme (plus grundförutsättning att du är ägare av undervisningsgrupp det gäller).

1. Du som lärare har ämnet kopplat till dig (ämnesbehörighet, görs av Skoladmin/Haldoradmin)
  2. Undervisningsruppen du är ägare av har en läroplan / kursplan kopplad till sig - görs genom en av dessa:

• På sidan för omdömen behöver du även säkerställa att du har datumväljaren inställd rätt (nuvarande termin/läsår/period). Vi håller på och ser över sök-funktionen som inte fungerat optimalt, om du inte ser något börja med att RENSA FILTER och ladda om sidan.