• Uppdaterad

Nedan finner du fyra olika filmer - med olika längd och fokus som beskriver hur du som mentor kan göra och tänka när det kommer till att skriva omdömen med stöd av Haldor Education.

• Webinar: Att skriva omdömen utifrån Skolverkets föreskrifter mm (24:11)
  • Ny funktion (ht23) för att välja vy när du ska skriva omdömen (02:05)
  • En kort-kort genomgång hur du skriver omdömen (1:52)
  • En snabb genomgång hur du skriver omdömen (8:04)
  • En tydlig genomgång hur du skriver omdömen (äldre layout på gruppsidan) (33:32)

Ett utdrag från webinar för kunder där Magnus Blixt lägger grund och väcker tankar kring omdömesskrivning utifrån Skolverkets Allmänna råd, Lärares yrkesetik och andra föreskrifter

Välja vy för att skriva omdömen?

En kort-kort genomgång hur du skriver omdömen i Haldor

En snabb genomgång hur du skriver omdömen i Haldor

En tydlig genomgång hur du som lärare skriver omdömen i Haldor - Observera att denna tjänst byggdes om till skolstart, men mycket är förstås på samma eller liknande sätt.